Home Events Baby Shakes, Desire & Her Drunks – Flyttas till juli

Date

20 - 21 mar 2020

Time

21:00 - 02:00

Baby Shakes, Desire & Her Drunks – Flyttas till juli

Alla goda ting äro tre!
Showdown, Klubb High Time och Klubb 8 ställer till med en dunderfest, vill du va mé?

Lägg då in fredag den 20:e Mars i kalendern för då kommer favoriterna Baby Shakes från New York till stan!

BABY SHAKES (US)
New York-kvartetten Baby Shakes är äntligen tillbaka i Göteborg! Med influenser av allt ifrån Ramones till Chuck Berry och 60-tals-Motown-girl-groups så har de format sin driviga catchiga pop-punk som charmar skiten ur de flesta! Tänk dig Nikki & The Corvettes på speed (o en annan tequila) så förstår du vad det handlar om.

Nya plattan ”Cause a scene” släpptes i höstas o den här våren följs den upp med både en Japansväng samt en omfattande Europaturné.

Utöver att vara kick ass på scen så har de en annan superkraft och det är att dricka hejdlösa mängder med tequila. (Undertecknad har själv blivit förnedrad i shotsvepning och däckat på bardisken på klubben Cortina Bob i Berlin.)

DESIRE AND HER DRUNKS har beskrivits som ett utav Sveriges studsigaste punkband just nu. Med medlemmar från Hotet, Skjut Dig och Government Abuse är bandet ett kulturellt samarbete mellan Värmland och Norrbotten mitt i centrala Göteborg. Det är ösigt, det är spretigt, det är puckad punk på engelska som är för punk för rock och för rock för punk. Inom kort släpps debutalbumet via BlackValley- och Luftslott Records.

Lyssna här:

https://desireandherdrunks.bandcamp.com/

Stirra dig blind här:
https://www.facebook.com/desireandherdrunks/
https://www.instagram.com/desireandherdrunks/

OBS! Du behöver reservera en plats för att få chansen att köpa en biljett till denna exklusiva pangfest. Inom kort kommer 100 biljetter att finnas till försäljning till de som anmält intresse, hemligt värre! Mer info tillkommer.

När? Fredag 20:e Mars
Vilka? Baby Shakes (US) + support
Var? Det vet du inte, anmäl intresse för att få reda på det.
Pris? 150 kr.

Lyssna här:


Evenemanget är avslutat.

QR Code