Home Events Church of Misery (JPN) + Dun Ringill

Date

23 - 24 okt 2019

Time

19:00 - 02:00

Church of Misery (JPN) + Dun Ringill

CHURCH OF MISERY (JPN) – på scen 21.00
Förbered dig på ett hav av tunga o fängslande riff när japanska Black Sabbath-dyrkande Church of Misery kommer till stan!
Church of Misery har vevat på sedan 1995 och Tatsu Mikami som var med o grundande bandet är och förblir den som håller dom samman. För dig som missat detta fenomenala band så snackar vi lyriskt om seriemördare och brutalitet av alla dess härliga slag medan vi musikaliskt pratar om Pentagram,Led Zeppelin samt tidiga Sabbath. En gyllene kombo om du frågar mig!

lyssna här:

DUN RINGILL – på scen 20.00
När The Order of Israel tog en paus I September 2017, tog rytmsektionen dvs Patrik Andersson Winberg (bas) samt Hans Lilja (trummor) chanson att skapa ny music ihop med Patriks gamla bandkamrat från Doomdoogs-eran (Tomas Eriksson, Intoxicate & ex Groteqscue)

Äntligen har Winbergs mörka demoner som han länge med nöd o näppe hållit fångna i sitt sitt inre sluppit ut. De må komma ut I form av lyrik men ändå, vem fan har inte en stor förkärlek för demoner? I sure do. Musiken då? Lyssna på debutalbumet “Welcome” här, du lär knappast bli besviken:

DJ: TBA

Onsdag 23:e Oktober
Musikens Hus
Dörrar: 19.00
Biljetter via tickster, early bird-biljetterna ligger på 140 + serviceavgift!


Evenemanget är avslutat.

QR Code