Home Events Death Valley Girls/Poppets/Lavette I Musikens Hus

Date

15 - 16 feb 2019

Time

21:00 - 02:00

Death Valley Girls/Poppets/Lavette I Musikens Hus

Klubb High Time, Klubb 8 & Showdown livar upp en av årets segaste månader med en riktig dunderkväll!

DEATH VALLEY GIRLS (US)
Lite som en rock’n’roll-karavan dönar Death Valley Girls återigen in till Göteborg! Längst fram är sångerskan och multi-instrumentalisten Bonnie Bloomgarden och gitarristen Larry Schemel, med bassisten Rachel Orosco och trummisen Laura Kelsey strax bakom. Dom är Los Angeles finest DIY-rockband som har skapat sin egen genre, ”California Doom Boogie”.

Senaste (och tredje) skivan ”Darkness Rains” är en perfekt balansgång mellan det vi älskar: garagerock, psych, mörk-pop och en massa glam. Tänk er The Stooges, Black Sabbath och lite the New York Dolls. Lägg då även till att gästerna på detta album bland annat är medlemmar från The Make Up, The Shivas och The Kid (Laura Kelsey)!

https://www.facebook.com/DeathValleyGirls/

POPPETS
Med två gitarrer och en trummaskin bildar Lina och Magnus garagerock-duon Poppets. Sedan 2007 har de turnerat världen över och släppt flertalet plattor via olika skivbolag. Var beredd på en total sugar pop lo-fi explosion!

https://www.facebook.com/Poppets-123662907696881/

https://poppets.bandcamp.com

LAVETTE
Lavette är bandet som med en stabil hand slår dig i ansiktet upprepade gånger med sina surfdängor, smäktande ballader och råa attityd. Med influenser från all bra musik i världen har bandet skapat ett eget sound som bland annat jämförts med band som La Luz och Hinds. Och om ni inte blivit övertygade hittills kommer här ett utlåtande från bandet själva: Vi är jättebra!

https://www.facebook.com/lavettte/

DJ’s – Maria Wigartz & Henrik Bäckström

Kvällen presenteras i samarbete med Amplified Medborgarskolan
https://www.facebook.com/amplifiedvast/
—————————————————————-
FREDAG
15/2
21-02
125 KR + SERVICEAVGIFT, FÖRKÖP VIA TICKSTER
150 KR I DÖRREN
MUSIKENS HUS


Evenemanget är avslutat.

QR Code