Home Events Froth (US) + Telos Vision

Date

26 aug 2019

Time

19:00 - 23:59

Froth (US) + Telos Vision

FROTH (US) – på scen 21.00
Det är fyra år sen Froth var i Göteborg så det är banne mig på tiden att man får uppleva det här garagegänget live igen!

Nya plattan Duress släpptes precis på Wichita Recordings. Är du ett fan av band såsom The Growlers, Night Beats The Blank Tapes, Movie Star Junkies m.m så är detta rätt kopp te för dig så att säga!

Froth kommer ifrån Echo Park, CA och kombinerar ett framåttänkade garagesound med inslag utav shoegaze och psychpop! Lägg därtill drömska texturer med omnichord och 12-strängade gitarrer och du börjar få dig en uppfattning om vad Froth specifika sound handlar om!

TELOS VISION – på scen 20.00

Telos Vision föddes augusti 2017 i det gula huset längst upp på Tättingegatan som kallas Welfare Sounds. Efter fyra singlar är Telos Vision nu aktuella med debutskivan A Glimpse Of Paradise som släpptes på just Welfare Sounds.

Teodor Boogh som skriver musiken hyllar på skivan kärleken, meningslösheten, oändligheten och en rad andra allmänmänskliga tillstånd och känslor. Den senaste singeln Remedy spelades i P3 och plockades upp av DN Kultur som menade att den var ett av de bästa släppen från vecka 14.

Utanför Telos Vision har Teodor samarbetat med namn som Missios, Ian Person (The Soundtrack of Our Lives), Truls Mörck (Graveyard) och Victor Furbacken.

Lyssna här: https://open.spotify.com/artist/5jrDeL0g4xeD5LCT8EvfOP?si=9DL7-DadSmqCQYysz5whCA

DJ: TBA

Måndag 26 Augusti
Musikens Hus
Dörrar: 19.00
Early bird-biljetter finns ute nu på tickster för 100 kr.
I dörren 160 kr.


Evenemanget är avslutat.

QR Code