Home Events Ill Wills releasefest + Svanglers + Hotet @ Showdown – Jazzhuset

Date

23 - 24 okt 2015

Time

22:00 - 03:00

Ill Wills releasefest + Svanglers + Hotet @ Showdown – Jazzhuset

ILL WILLS – på scen 00.30
Ill Wills är tillbaka efter sommarlovet, med varsin fin halsbränna och med ett nytt fräscht sound! Närå, ba skoja, det är typ samma (alltså slapp garage rock n’ roll med lagom fuzz, sväng och sura bends). Just denna kväll släpper de sin debutsingel på Alleycat Records, låt den väl smaka om ni köper den! Vi har även ett finfint limiterat erbjudande som gör att ni kan köpa singeln + entré för enbart 120 kr! Det finns enbart 100 platser med både singel och entré så köp i tid!

Releasepaket med skiva + entré köper ni här:
http://alleycatrecords.bigcartel.com/product/ill-wills-releasepaket-vinyl-entre

Lyssna på Ill Wills här:
http://illwills.bandcamp.com/

SVANGLERS – på scen 23.30
Svanglers är lite utav ett nytt allstarband från Göteborg. Deras mål är att låta jävligt internationella och där har de väl någonstans lyckats komma en bit på vägen iaf i och med att de sjunger på svengelska! Det är svängig garage-punk som spelas och om du gått på diverse stökiga arrangemang de senaste åren känner du säkerligen igen medlemmarna i Svanglers då de spelat i allehanda band genom åren.

Svanglers består av Micke Mjuk, Anna Sursten, Chrosse, Tobbe Kå och Hugo så det är alltså ett hopkok utav Trubbel, Five Finger Foreheads, Pistol Mob och Tomba Leo. Lite för bra för att vara sant eller hur?

Lyssna här:
http://svanglers.bandcamp.com/

HOTET – på scen 22.30
Hotet är ett resultat utav fyra värmlänningar som fastnat i Göteborg. Med envetna gitarrer, snabb takt och klagosång på svenska har de tillsammans skapat missnöjesmusik influerat av både punk, rock, garage och vardag. Om du liksom mig tillhör skaran som hatar att Masshysteri lagt ner kommer du säkerligen uppskatta Hotet! Drivig garagepunk med kvinnlig och manlig dubbelsång är något som ligger mig varmt om hjärtat!

Lyssna här:

Dj:s dansgolvet: Lina & Magnus (Poppets) feat. Sofie Kruse
Djs konsertlokalen: Hanna (Cosmic Everland) & Anna

Fredag 23 Oktober
Showdown
Jazzhuset
Öppet: 22.00-03.00
Entré: 100 kr

Limiterade förköpspaket inkl. ill Wills singel köper du här:
http://alleycatrecords.bigcartel.com/product/ill-wills-releasepaket-vinyl-entre


Evenemanget är avslutat.

QR Code