Home Events Inställt! – Russian Circles + Torche

Date

14 - 15 apr 2020

Time

19:00 - 01:00

Inställt! – Russian Circles + Torche

OBS! Spelningen är inställd! När turnén ställdes var det först sagt att vi skulle få ett nytt datum till hösten/vintern, efter ett tag visade det sig dock att det inte blev så. Det blev ändringar i routingen på turnén och nu funkade det inte längre att komma till Göteborg. Detta tycker vi såklart är jättetråkigt då vi har jobbat och längtat efter det här giget länge. Men vi jobbar på att få tillbaka banden på nästa turné!

Feedback Booking & Showdown presenterar:

– Russian Circles (US)
Post-metallegenderna återvänder äntligen till Göteborg för första gången på sju år! Sedan de var här sist har de hunnit släppa två fantastiska album och blivit en av de största post-metal banden just nu. Russian Circles har länge hyllats för sina fängslande liveuppträdanden och vi är säkra på att detta blir ännu en sådant!

https://russiancircles.bandcamp.com/

– Torche (US)
Miamibandet Torche har gjort det som väldigt få band lyckas med, nämligen att komma på en egen genre, stoner pop. Det är tungt och hårt som stoner brukar vara men samtidigt riktigt catchigt och popigt, och framförallt är det riktigt jävla bra. Senaste plattan “Admission” är ännu en milstolpe i deras otroligt starka diskografi och vi ser fram emot att höra dessa nya låtar ihop med de gamla hitsen live!

https://torche.bandcamp.com/

Plats: Musikens Hus
Datum: 14 april
Insläpp: 19:00
Pris: 250kr (vi kommer att erbjuda ett begränsat antal early bird biljetter för 200kr)
Biljettsläpp: Torsdag 10:e Oktober 11.00
Biljetter finner du via tickster.


Evenemanget är avslutat.

QR Code