Home Events Lavette, Bo-Peep (JPN), Lava Bangs

Date

19 - 20 okt 2019

Time

21:00 - 02:00

Lavette, Bo-Peep (JPN), Lava Bangs

LAVETTE – på scen 00.00
Ibland älskar man ett band så mycket att man håller käft med sitt
beskrivande dravel o lämnar över ordet till Lavette själva:

“ÄNTLIGEN ska vi få visa er vad vi har jobbat på det senaste året. Efter lite blod, svett och tårar så har vi fått fram ett album som vi stolt vill visa er alla och några fler! Vi kommer även att släppa den på vinyl vilket är superskojigt ju! Så håll ögonen öppna, för snart smäller det och släppet sker nu i oktober.

Den 19/10 så ska vi riva av en megafest på musikens hus och hoppas att ni vill komma och dansa av er med oss.

Ha det fint så länge, så ses vi den 19/10 i Gbg! 🌷”

BO-PEEP (JPN) – på scen 23.00
Trion bildades i Fukuoka, Japan och är nu baserade i Tokyo. De blandar kaotiska gitarriff, brutala rytmer och manisk sång med en melodisk. Vi snackar pang på rödbetan – gitarr, bas, trummor och sång – utan nonsens straight forward-rocknroll med garagevibbar. Bo-Peep har stormat scener i Japan, Storbritannien och USA. Dessa inkluderar Japans Fuji Rock Festival, Storbritanniens The Great Escape och In The City, samt creddiga South by Southwest i Austin. Nu gör de äntligen sitt första Sverigegig!

LAVA BANGS – på scen 22.00
Energiskt, explosivt, melodiöst! Lava Bangs kombinerar lek och allvar i tajta urladdningar som får folk att använda ord som “knockad” och “överkörd” efter att ha sett dem live. Kalla det punk, pop, hårdrock, riot grrrl – Lava Bangs raserar barriärer mellan subkulturer på det mest lekfulla sätt. Debutalbumet “Quit Continue” vann Manifestgalans pris för årets hårdrock 2016 och Lava Bangs har fortsatt bygga broar mellan musikaliska uttryckssätt sedan dess. Räkna med att denna Göteborgstrio ger dig en melodisk gatsten rätt in i pannbenet och ett bestående leende på läpparna!

DJ:S WELL (aka Linda Engberg + Stefan Parkbring) + Bloody Mary (Marie Bergqvist)

Lördag 19 Oktober
Musikens Hus
Dörrar: 21.00
Biljetter hittar du via tickster!


Evenemanget är avslutat.

QR Code