Home Events Michale Graves (US) + support

Date

16 - 17 maj 2020

Time

21:00 - 02:00

Michale Graves (US) + support

MICHALE GRAVES(US)
Michale Graves behöver knappast någon presentation för dom som kan sin horrorpunk. Han tog över micken efter Glenn Danzig i Misfits och sjöng i bandet mellan 1995-2000. Det var även Graves som skrev hitlåtarna Scream, American Psycho, Saturday Night, Shining, Witch Hunt m.m.

Nu återvänder han till Europa för att köra sitt “American Monster”-set, dvs de klassiska Misfits-plattorna “American Psycho” och “Famous Monsters” back to back. ”. Förra turnén hade vi oturen att giget ställdes in p.g.a snöoväder så det är bara att gå ner på knäna o be till våra fornnordiska gudar så att de inte ställer till det den här gången också! Dock ska vi väl inte behöva oroa oss för snö i maj trots klimatförändringarna….peppar peppar…


SUPPORT:
Presenteras i dagarna.

BILJETTER:
Förra året blev vi snuvade på konfekten enbart två dagar inann giget då han tvingades ställa in. Är du en av de som köpte biljetter till det giget så rekommenderar vi dig att kolla din mail. För er vanliga dödliga så är det biljettsläpp fredag den 6:e mars klockan 18.00 på tickster.

MICHALE GRAVES (US) + SUPPORT
LÖRDAG 16:E MAJ
MUSIKENS HUS
21.00-02.00


Evenemanget är avslutat.

QR Code