Home Events The Gates of Slumber (US) + Häxmästaren – Showdown

Date

09 mar 2020

Time

19:00 - 23:00

The Gates of Slumber (US) + Häxmästaren – Showdown

Showdown & The Abyss gör sitt första samarbete någonsin och det blir en måndag att minnas! Reservera din plats genom att klicka i att du kommer via eventet så får du förtur till när biljetterna släpps– enbart 100 biljetter släpps till det här giget.

THE GATES OF SLUMBER (US) – på scen 21.00
Ett par riktiga veteraner inom doom-scenen, som med släpp på både Rise Above och Profound Lore kört på med sina stenhårda Frank Frazetta-omslag. Med en attityd som fullkomligt andas straight outta Cimmeria gör de mos av de flesta andra band som inspirerats av Black Sabbath, häxor och alllehanda ockulta ting.

The Gates of Slumber upplöstes 2013 och kort därefter gick basisten Jason McCash bort. Därav dog fansens förhoppningar om att bandet skulle leva vidare med en ny sättning o sedan dess har de legat i dvala.

När den tyska festivalen Hell over Hammaburg ringde i höstas så kände de dock att det var dags att göra en kortare återföreningsturné i Europa. Det blir ett speciellt set med fokus på deras historia som band och det hela görs som en hyllning till den bortgångne Jason.

Det här lite av one-time-only chans att se dom i Göteborg så sov inte på detta gott folk!

Lyssna här:

HÄXMÄSTAREN – på scen 20.00
Häxmästaren från Göteborg spelar Doom Metal/Rock med vissa döds och black-influenser. Första plattan ”Haexprocess” kom ut 2018, och bandet arbetar nu med sin uppföljare, många delikata smakprov utlovas!

Lyssna här:

Video :

Cretan från Highrider / Din Skevf kommer att skapa ett härligt måndagsmörker från dj-båset!

MÅNDAG 9/3
THE ABYSS
DÖRRAR 19.00
ENTRÈ: 150 KR

Förköp släpps inom kort men du kan reservera din plats genom att fylla i att du kommer på eventet.


Evenemanget är avslutat.

QR Code