SHOWDOWN

behöver din hjälp nu för att överleva

Vänner & värnare av den alternativa scenen i Göteborg, vi är i akut behov av er hjälp. Utan ekonomiskt stöd de närmsta dagarna så tvingas vi lägga ner konsertverksamheten för gott.  Tragiskt men sant.

Donationer

Donera valfri summa för att Showdown skall kunna fortsätta bedriva sin konsertverksamhet även efter Juli 2021

"Många bäckar små..."

Stödmedlemskap

Det kostar ynka 300 kr att bli stödmedlem. Ditt stödmedlemskap gäller ett år framöver från och med när vi har arrangerat vårt första konsert i år (minst till den 11:e November 2022.)

Presentkort

Gäller för alla Showdowns konserter 2021-2022. Gör dig själv eller vän glad.. Presentkorten finns i följande valörer:

250 kr - 500 kr - 750 kr - 1000 kr.

Du får mer än gärna sprida ordet till andra musikälskare genom att dela den här sidan.
Vi kommer att kämpa till det sista andetaget men det krävs en gemensam ansträngning som heter duga om det här skall gå vägen.

Brev från arrangören

P.g.a. pandemin och den ovissa framtiden så tvingades Musikens Hus avsluta min tjänst som artistbokare i höstas. Trots detta så tog jag beslutet att fortsätta boka artister på löpande hand med förhoppning om att allt skulle komma igång tidigare i vår. (Enligt mig själv så är konsertvåren 2022 det bästa som jag någonsin har bokat.) Det må ha varit lite naivt, på gränsen till dumdristigt…

Detta har inneburit att jag fick isolera mig själv på en nivå som jag ej trodde var möjlig. Man var tvungen att skjuta på en hel del utgifter för att överleva och därav är Showdown där vi är idag.

Den alternativa publiken är mer engagerad och stöttande än någonsin och peppen på de kommande konserterna får t.o.m. mig själv att tro att det är en blomstrande business man sysslar med trots sin obskyra musiksmak.

Men faktum kvarstår. Det spelar ingen roll att man har strypt alla utgifter, som en independent arrangör utan buffert så kan inte en verksamhet vara i ett ”paus-läge” och överleva så här länge utan inkomster.
 

Inom en vecka eller två så avgörs Showdowns öde. Som det ser ut just nu så finns det risk att vi snubblar på den förbannade mållinjen. Som den naiva och lätt dumdristiga musikälskare jag är så sätter jag mitt sista hopp till er andra musikälskare där ute.

Det var skrivet i sten att det var så här den sista striden skulle stå.
Kulturbidragsmiljonerna hamnade någon annanstans.
Det är upp till oss om vi vill bevara vår älskade fulkultur.

Så har det alltid varit och så skall det förbli.

Vi mot dom.
Med näbbar och klor.

DONERA

Donationsformulär

BLI STÖDMEDLEM

Stödmedlemsformulär

KÖP PRESENTKORT

Presentkortsformulär
Hjälpsektion