business

Showdown behöver en knuff i rätt riktning

Hej!

Du får det här mailet då du tillhört den aktiva kretsen kring Showdown det senaste året (som biljettköpare, stödmedlem eller allmänt skänkt mig pepp och ork att fortsätta med bokningsarbetet.) 

Först och främst så vill jag ursäkta för det här mailet. Men då de närmsta dagarna avgör om vi måste lägga ner verksamheten eller inte så är jag tvungen att skriva detta.

Vi behöver akut ekonomiskt stöd de närmsta dagarna om verksamheten inte ska gå under. Trots att vi har biljettsläpp på fredag samt bästa vecka så kommer det inte att räcka. Så illa är det.

Då du redan har gjort för mycket mig så känns det  värdelöst att be mer men jag fixar nog inte att dra igång någon stor räddningskampanj o.sv. Självkänslan är låg nog som den är just nu. 

Som en sista desperat lösning har jag därav lagt fram lite olika stöd som kan hjälpa Showdown att överleva. 

Än en gång så vill jag be om ursäkt för det här mailet, men jag hoppas att ni har överseende med och tänker att ändamålet helgar medlen.

Känner du någon som kan vara intresserade av detta så får du hemskt gärna maila dom adressen. 

Dock vill jag flagga för att jag är rätt så knäckt och slutkörd och om det blir ståhej på sociala medier så är jag rädd att jag skulle skämmas så mycket att jag inte ens vågade logga in på forumet. 

Tro mig, vi vill inget hellre än att stå på egna ben. Förlåt för det här desperata mailet och tack för din tid! 

Presentkort

Köp ett presentkort på valfritt belopp . Går att nyttja för biljettköp & annat i vår webshop från och med juli månad.

Bli stödmedlem

Ett års stödmedlemskap brrukar ligga på 300 kr men vi tänker valfritt belopp. Allla har olika förutsättningar. Som stödmedlem så kommer du att få rabatt på spelningar + en massa mer fördelar. Det här projektet har jag jobbat länge på. Medlemskapet aktiveras den dagen som vi genomför vår första konsert i år.

Donation

Skänk en valfri summa för att få Showdown på fötter på igen. Vi kommer att jobba häcken av oss för att kunna återbetala dig på ett eller annat sätt.
Namn*
Mail*
Upplyst mig om*